Vilko Klein

01/02/2019.

SFM razvojni tim je skupina inženjera i poduzetnika s 15-godišnjim iskustvom u telekomunikacijama, aeronautici, razvoju softvera i komplementarnim područjima. Uspješno su realizirani projekti kojima su proširene granice upotrebljivosti komercijalno dobavljive opreme.

Tim je usredotočen na projektiranje, razvoj i isporuku telekomunikacijskih rješenja za podatkovno povezivanje bespilotnih letjelica i ostalih objekata (vodene i nenaseljene površine) na velikim udaljenostima.

StratoWave rješenja temelje se na agregiranju javnih komercijalnih mreža (pružatelji telekomunikacijskih usluga) i komercijalno dostupnih bežičnih mreža (Wifi) ili ostalih rješenja. Visoka redundantnost TCP/IP internetskog protokola osnova je pouzdanosti takvog sustava i omogućava modularnost i skalabilnost u dizajniranju i realizaciji cjelokupnog sustava po želji i potrebi korisnika , od kamere u zraku ili bilo koje druge opreme do operatera na zemlji.

Rješenja omogućuju prijenos podataka velikim brzinama i na velikim udaljenostima (150+ km) korisnicima koji djeluju van urbanih područja nepokrivenih javno dostupnom bežičnom telekomunikacijskom infrastrukturom. Kompetitivna cijena će omogućiti korisnicima s nižim budžetima prednosti novih tehnologija i time otvoriti nova tržišta i radna mjesta, stvoriti uštede i time povećati dobit i/ili pojeftiniti proizvode i usluge; te osnažiti kapacitete civilnog nadzora, traganja i spašavanja u hitnim i izvanrednim situacijama. Implementacijom ovih rješenja postojeći sustavi mogu biti podignuti na višu razinu operativnosti.

Više informacija na stratowave-connect.hr.