Vollo tehnologije d.o.o.

01/02/2019.

Vollo je platforma za jednostavno planiranje putovanja, transparentnu usporedbu cijena i usluga te brzu i sigurnu kupovinu prijevoznih karata. Kroz web i mobilne aplikacije dopire do korisnika širom svijeta. Vodi se principima urbanog i održivog razvoja –  najsuvremenijim informatičkim tehnologijama i metodologijama ecommerce-a pomaže partnerima u optimizaciji procesa i troškova.

Projekt je započeo kao marketplace platforma za online kupovinu autobusnih karata jer je bilo očito da na SEE tržištu nedostaje takvo inovativno riješenje. Nakon potpisivanja ugovora s manjim prijevoznicima u kratkom roku došlo je do suradnje s velikim igračima na hrvatskom i europskom tržištu.

Tijekom razvoja marketplacea zaključeno je da prijevoznici imaju velika ograničenja u poslovanju, zastarjele procese, lošu komunikaciju s partnerima i korisnicima, krivo postavljene operacije i da se treba fokusirati na razvijanje rješenja i alata koja bi prijevoznicima omogućila da bolje upravljaju svojim inventarom i prodajnom mrežom, što je i napravljeno.

Ovim projektom postići će se veći broj korisnika servisa, kao i bolja i zdravija konkurencija među prijevoznicima. Potaknut će se postavljanje viših životnih standarda za lokalno stanovništvo kao i ostavljanje kvalitetnog imidža za turiste kao moderna i uređena destinacija sa svojom pratećom digitalnom infrastrukturom.

Više informacija možete pronaći na www.vollo.hr.